Verkiezing ontwerp Woontorens – Cascadepark West

Centraal van Almere Poort ligt het Cascadepark. Een park voor sport, spel, recreatie en waar het prettig is om te wonen. Ook staan er gebouwen om trots op te zijn. In september jl. heeft een verkiezing plaatsgevonden voor het ontwerp van twee Poortgebouwen, 36 appartementen aan de rand van het park. Bewoners kozen voor het mooie ontwerp Pinta & Niña. Nu mag je opnieuw meebeslissen over de laatste twee wooniconen in het Cascadepark West: de Woontorens. Twee appartementen gebouwen van circa 30 meter hoog inclusief parkeervoorziening. De twee beste ontwerpen op architectuur en duurzaamheid zijn gekozen: MARK of Terra en Mare. Voor elk ontwerp zijn twee parkeervarianten uitwerkt. Daarom kun je kiezen uit vier ontwerpen. Uiteindelijk ligt de keuze bij jou. Daarom stemmen we. Je mag zelf laten weten welk ontwerp jouw voorkeur heeft.

Doe mee

Ongeveer 1.350 woonadressen rond de nieuwe plek, zijn uitgenodigd om mee te stemmen. Als je een brief hebt ontvangen met persoonlijke code, hoor jij daar ook bij. Welk ontwerp zou jij hier het liefste zien? Het ontwerp dat de meeste stemmen krijgt, komt in het Cascadepark. Bekijk de ontwerpen:

Hoe doe je mee?

Om je stem uit te brengen kun je de QR-code in de kantlijn van de ontvangen brief scannen. Of je kunt inloggen op Almere.nl/onderzoek met je persoonlijke code. Graag ontvangen wij je stem uiterlijk zondag 12 december 2021.

Vragen?

Heb je vragen over de ontwerpen of hoe het stemmen gaat? Stuur dan een mail naar sbbrunekreefverberg dit@almere.nl. Heel veel dank voor je stem.