Verkiezing ontwerp Poortgebouwen – Cascadepark West

Centraal van Almere Poort ligt het Cascadepark. Een park voor sport, spel, recreatie en waar het prettig is om te wonen. Ook staan er gebouwen om trots op te zijn.

Samen met bewoners hebben we ruimte gevonden voor twee nieuwe wooniconen: aan weerszijden van de busbaan en langs het water. Op de locatie van de rode sterren in de afbeelding hieronder. De twee beste ontwerpen op architectuur en duurzaamheid zijn gekozen: Flora & Fauna of Pinta & Niña. Uiteindelijk ligt de keuze bij jou.

Doe mee en stem

Ongeveer 1.350 woonadressen rond de nieuwe plek, zijn uitgenodigd om mee te stemmen. Als je een brief hebt ontvangen met persoonlijke code, hoor jij daar ook bij. Welk ontwerp zou jij hier het liefste zien? Het ontwerp dat de meeste stemmen krijgt, komt in het Cascadepark. Daarvoor hebben we wel een stem nodig van meer dan 33% van de woonadressen. Als minder mensen stemmen, mogen wij bepalen welk ontwerp er gebouwd gaat worden.

Bekijk de ontwerpen

Hoe doe je mee?

Om je stem uit te brengen kun je de QR-code in de kantlijn van de ontvangen brief scannen. Log in met je persoonlijke code. Graag ontvangen wij je stem uiterlijk zondag 12 september 2021.

Inloggen om te stemmen

Vragen?

Heb je vragen over de ontwerpen of hoe het stemmen gaat? Stuur dan een e-mail naar sbbrunekreefverberg dit@almere.nl. Heel veel dank voor je stem.