Zicht op Duin

Werkzaamheden Zicht op Duin

In augustus 2020 zijn we begonnen met het definitief inrichten van het openbaar terrein van Zicht op Duin in het Europakwartier. De werkzaamheden worden uitgevoerd door het aannemingsbedrijf Infradijk Lelystad.

Werkzaamheden bestrating en openbaar groen

We verwijderen eerst de aanwezige bestrating, daarna leggen we de rijweg, trottoir en verlichting aan. De werkzaamheden voor de beplanting in het openbaar gebied zijn seizoensgebonden. We planten het groen daarom vanaf voorjaar 2021 (plantseizoen). Ook plaatsen wij op diverse locaties definitieve ondergrondse inzameldepots voor afval.

Fasering en duur werkzaamheden

Om de wijk bereikbaar te houden, voeren wij de werkzaamheden gefaseerd uit. De fasering staat niet geheel vast. Door bouw op de aanliggende kavels kunnen er wijzigingen ontstaan. Tenminste één week voor aanvang van de werkzaamheden in uw straat informeert de aannemer u hierover. Het streven is om deze werkzaamheden medio 2023 geheel af te ronden. Het weer kan de werkzaamheden beïnvloeden, daardoor kan de planning wijzigen. Eventuele wijzigingen in de planning vermelden wij ook op deze pagina. 

Per fase krijgen bewoners bericht wanneer de werkzaamheden in hun straat beginnen.

Bereikbaarheid woningen en parkeren

Tijdens de werkzaamheden in uw straat of straatgedeelte is het noodzakelijk dat de straat afgesloten wordt voor al het verkeer. Uw woning is dan niet bereikbaar per auto. U wordt verzocht om uw auto tijdelijk elders te parkeren. Via tijdelijke voorzieningen is uw woning wel te voet bereikbaar.

Aanbieden afval

De (bovengrondse) containers of opstelplaatsen voor uw afvalbak zijn door de werkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar. Uw afvalbak kunt u in deze periode aanbieden bij de voor u dichtstbijzijnde tijdelijke opstelplaats.

Vragen

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen via almere.nl/contactformulier of bellen op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur naar telefoonnummer 14 036.

Wij proberen de overlast van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

Bijgewerkte planning Zicht op Duin