Skip to content

Werkzaamheden Achillesstraat

14 juni 2019
Achillesstraat fietsstraat

Update 

De werkzaamheden zijn goed verlopen en de Achillesstraat is weer open voor alle verkeer. Als het werk verder voorspoedig verloopt zijn de bruggen per 1 november klaar. Tot die tijd is het nieuwe fietspad beperkt bereikbaar. 

Achillesstraat door Cascadepark

Vanaf maandag 17 juni wordt een deel van de Achillesstraat afgesloten voor autoverkeer tussen Cascadepad en Duitslandpad (deel Cascadepark). Wel is het mogelijk om lopend en/of met de fiets over de brug te gaan. Tijdens de afsluiting wordt de bestaande brug verbreed. In de eerste week van juni zijn ook werkzaamheden tussen de Isisstraat en de Achillesstraat begonnen. Langs de Achillesstraat komt een vrijliggend fietspad.

Werkzaamheden bij Duitslandstraat

Begin juni zijn werkzaamheden begonnen aan de kademuur bij Duitslandstraat-Polenstraat. Dit is ter voorbereiding op het verbreden van de bestaande brug aldaar. Er komt in de Duitslandstraat een vrijliggend fietspad. Door de werkzaamheden is het niet mogelijk om via de Duitslandstraat op het Duitslandpad te komen. Bewoners van de Duitslandstraat kunnen hun woning bereiken via de Polenstraat. Een aantal parkeerplaatsen zijn tijdens de werkzaamheden niet beschikbaar. Bewoners kunnen tijdelijk ergens anders parkeren in de wijk. 

De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 2 augustus 2019.