Skip to content

Agenda

Boxing Influencers #2

Dave Roelvink stapt de ring in tijdens Boxing Influencers 26 oktober – Topsport Centrum Almere

De tweede editie van het evenement Boxing Influencers belooft een spraakmakende te worden. Niemand minder dan mediapersoonlijkheid, model en DJ Dave Roelvink zal de Boxing Influencers ring instappen. Op 26 oktober gaat zijn langgekoesterde droom in vervulling, wanneer hij tegen een nu nog onbekende tegenstander het op zal nemen in het Topsportcentrum Almere tijdens Boxing Influencers.

Mediapersoonlijkheid en veel gevraagd DJ Dave Roelvink heeft veel zin in de wedstrijd. ‘Ik train vijf tot zes keer in de week bij Mike’s Gym. Ik ga de ring in, dus ik wil iedereen laten zien dat ik dit serieus neem’, aldus Dave. Mike’s Gym, is de sportschool van kickbokstrainer Mike Passenier, voormalig trainer van onder andere Bad Hari en Melvin Manhoef.

Afgelopen week werd duidelijk dat ‘Ex on the Beach’ realityster Lena het op zal opnemen tegen mediapersoonlijkheid en YouTuber Laura Ponticorvo. Ook Harrie Snijders, bekend van zijn beruchte deelname aan het MTV programma Ex on the Beach zal in de ring verschijnen. Eerder werd bekend dat Sidney Bout en Jaimy Dorenbosch van ‘Temptation Island’ de ring in zullen stappen om het tegen elkaar op te nemen.

Getalenteerde Nederlandse influencers zijn begonnen met de voorbereidingen voor hun zwaarste beproeving ooit. Boxing Influencers belooft een avondvullend show te worden, met naast de intense gevechten verschillende muzikale optredens van topartiesten. Early bird tickets zijn verkrijgbaar voor € 29,95,- via www.boxinginfluencers.nl en www.ticketmaster.nl.

Locatie
Topsportcentrum Almere
Datum
zaterdag 26 oktober 2019
Tijd
15:00 - 22:30