Zelf bouwen in Almere Poort

Uw eigen woning bouwen, helemaal zoals u dat wilt. Volledig naar eigen wensen en inzichten. Zelfstandig of samen met anderen. In Almere Poort zijn legio mogelijkheden.

Het is in Nederland, zeker in de Randstad, niet eenvoudig om een geschikte bouwkavel te vinden. In de meeste stedelijke nieuwbouwplannen zijn slechts een handjevol ‘vrije kavels’ opgenomen. En doordat ze schaars zijn, zijn ze voor de meeste mensen te duur. In Almere is de situatie anders. De gemeente beschikt hier zelf over de grond en ze kan dus kavels uitgeven aan particulieren. In Almere Poort zijn bouwkavels beschikbaar in het Columbuskwartier, in het Homeruskwartier en in Europakwartier West.

Volop keuze en vrijheid

Er zijn grote kavels, kleine kavels, dure en goedkope kavels, waarop u in uw eentje een huis kunt bouwen, samen met anderen, of samen met een ontwikkelaar. Vrijstaand bouwen, bouwen in een rij, wonen werken combineren…. Er is volop keuze. U heeft een grote vrijheid bij het ontwerp en de uitvoering van de woning. U kunt zelf uw architect en aannemer kiezen en er zijn slechts beperkte voorschriften voor het uiterlijk van uw toekomstige woning.

Meer informatie

Meer informatie over het Columbuskwartier, het Homeruskwartier en Europakwartier West vindt u door te klikken op de links. Informatie over de zelfbouwmogelijkheden in deze wijken vindt u via de links aan de rechterkant. U bent ook van harte welkom in de Kavelwinkel in het stadhuis. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de diverse kavels en het traject dat u gaat volgen als u een huis gaat bouwen.

Naar boven