Skip to content

Woensdag 5 september inloopavond afsluiting Poortdreef

23 augustus 2018

Op woensdag 5 september, tussen 19.00 en 20.30 uur, organiseren Rijkswaterstaat en de gemeente Almere een informatiemoment over de tijdelijke afsluiting van de Poortdreef. Rijkswaterstaat sluit vanaf maandag 10 september 2018 tot april 2019 de Poortdreef onder de A6, vanaf de afrit Almere Poort vanuit Amsterdam tot aan de kruising met de Elementendreef, in beide richtingen af. Vanaf donderdag 1 november 2018 tot en met april 2019 is ook het deel van de Poortdreef tot aan de kruising met de Olympialaan in beide richtingen afgesloten.

Het inloopmoment is in het Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4 in Almere, in de business lounge. Er zijn medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Almere aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Ook de komende jaren wordt nog druk gewerkt aan de (ontsluitings)wegen in en rondom Almere Poort. De grote werkzaamheden zijn ingrijpend en hebben effect op de auto- en fietsbereikbaarheid. De gemeente is zich hiervan bewust en kiest ervoor deze werkzaamheden zo uit te voeren (ook afgestemd op werkzaamheden van provincie en Rijkswaterstaat) dat de minste hinder voor bewoners en bezoekers ontstaat. Deze werkzaamheden zijn wel noodzakelijk voor een goede bereikbaarheid van Poort in de toekomst. Kijk voor het overzicht van (grote)werkzaamheden op poort.almere.nl/bereikbaarheid.