Verplaatsing Park & Ride NS Station Almere Poort

19 september 2017
Park en Ride Almere Poort

18 September 2017
Vanaf zaterdag 30 September 2017 verplaatst de Park & Ride naar de andere zijde van het NS station in Almere Poort. In Olympiakwartier Oost is dan de extra grote P&R open. Volg de aangepaste bewegwijzering naar de nieuwe locatie!

24 juli 2017 
Het bouwrijp maken van Olympiakwartier West voor de ontwikkeling van nieuwbouwproject Zandpoort is gestart. Daarom zal de tijdelijke Park & Ride (P&R) bij het station Almere Poort in het najaar van 2017 worden verplaatst. Dan is de nieuwe grotere P&R aan de andere zijde van het NS station in Olympiakwartier Oost gereed. De nieuwe P&R locatie is even goed bereikbaar, 2x zo groot (van 175 naar 350 parkeerplaatsen), overzichtelijk ingericht en goed verlicht. Bij de verdere ontwikkeling van de wijk Olympiakwartier Oost zal de P&R haar definitieve locatie en inrichting krijgen.

Via deze website volgt zo spoedig mogelijk meer informatie over de verdere planning. Wanneer het gebruik van de nieuwe P&R ingaat past de gemeente ook de bewegwijzering vanaf de A6 en vanaf de Poortdreef en Elementendreef aan.