Skip to content

PoortPlatform | Denk mee, doe mee!

17 april 2018

Wat voor stadsdeel moet Poort zijn? Vanuit bewoners in Poort is er de wens om meer mee te praten over de ontwikkelingen van Poort. Het gaat daarbij om meer algemene thema’s. Denk daarbij aan veiligheid, verkeer/parkeren, groen, PoortSchoon/afval of de voorzieningen. Daarom starten we PoortPlatform!

Een platform dat per thema een aantal keer per jaar samen zal komen om niet alleen te praten maar vooral ook met elkaar concrete resultaten te behalen. We bekijken ook de mogelijkheden om het Platform in de toekomst online te laten werken. Meld u aan door voor- en achternaam en postcode te mailen naar poort@almere.nl . We gebruiken uw gegevens uitsluitend om u te benaderen om mee te denken over onderwerpen die spelen in Almere Poort. Als lid van het Platform bepaalt u zelf per thema of u meedoet.

Welk thema vindt u belangrijk?
Tijdens de inloopbijeenkomst van 3 april 2018 hebben zich al bewoners ingeschreven. Bezoekers konden ook stemmen op de thema's die zij belangrijk vinden. Ook nieuwe thema's zijn genoemd. Laat ons vooral weten waarover u wilt meedenken!