Skip to content

Kom naar de gratis PoortBrunch op zaterdag 16 juni!

15 mei 2018

Bron: Poortnieuws

Kom naar de gratis openlucht brunch op zaterdag 16 juni 2018 aan de Europalaan in Poort. Dit een gezellig en smakelijke activiteit voor alle bewoners van Poort en zo ontmoetje elkaar eens op een andere manier! Meld je wel snel aan voor de brunch op poort@almere.nl want er zijn maximaal 500 plaatsen.

Tijdens het evenement Poort Sociaal Festival organiseren de leerlingen van het MBO College Poort, ondernemers uit Poort en de gemeente Almere een gratis Poortbrunch voor de bewoners van Poort. Er is ruimte voor 500 Poortenaren en je kunt inlopen van 10.00 uur, start om 10.30 uur met een opening door burgemeester Franc Weerwind. Om 12.30 uur is het afgelopen want dan beginnen de andere activiteiten van het Poort Sociaal Festival dat haar 5 jarige lustrum viert! Blijf dus gezellig hangen en geniet van dit prachtige festival met leuke optredens en activiteiten voor de kinderen.

AANMELDEN VERPLICHT!

Woon je in Poort en wil je eens andere medebewoners ontmoeten? Stuur dan een mail naar poort@almere.nl of geef je op bij Linda’s Lunchtijd in de Homerusmarkt.