Skip to content

16 oktober | Grote bewonersbijeenkomst over ontwikkelingen Almere Poort

28 september 2018

Luchtfoto Almere Poort juli 2018

Graag nodigen wij u weer uit voor de grote inloopbijeenkomst om u te informeren over de laatste ontwikkelingen in Almere Poort. Poort groeit hard. Het westelijk deel is al grotendeels bebouwd maar in Homeruskwartier, Cascadepark, Columbuskwartier en Europakwartier zijn of volgen nog allerlei (bouw)activiteiten of werkzaamheden. Het oostelijk deel van Poort (Stadstuinen) maar ook Duin blijft in ontwikkeling. Wist u dat er dit jaar ook een bewonersplatform is gestart? Het PoortPlatform!

Om u op de hoogte te houden organiseert de gemeente Almere op dinsdagavond 16 oktober 2018 een inloopbijeenkomst in het Aeres College (Heliumweg 1). De bijeenkomst is van 19.00-21.00 uur. Komt u ook?! 

Blijf op de hoogte van wat er speelt in Almere Poort!

Van de laatste informatie over de bestemmingsplannen en de woonstrook Zicht op Duin in Columbuskwartier en Europakwartier tot de bereikbaarheid van Poort en de werkzaamheden aan de dreven. Van de laatste stand van zaken van het zuidelijk deel van de inrichting van Cascadepark tot de status van de plannen voor Achillesstraat. Van de bouwontwikkelingen van meerdere woonlocaties tot de komst van een 2e school en een supermarkt in Homeruskwartier. Maar ook informatie over Duin en een blik op de nieuwe wijken in het oostelijk deel van Almere Poort. Natuurlijk is er ook informatie te vinden over het PoortPlatform, het bewonersplatform dat dit jaar gestart is. Denk aan thema’s als afval en beheer van de openbare ruimte. Ook het Flevolandschap, de politie, het buurtpreventieteam, de wijkregisseur  en het wijkteam zijn aanwezig.