Skip to content

15 mei informatieavond over Fietspad Achillesstraat

8 mei 2018

Benieuwd naar het definitieve ontwerp van het nieuwe vrijliggende fietspad langs de Achillesstraat en de Duitslandstraat? Kom dan naar de inloopavond op 15 mei 2018 tussen 19.00 en 20.30 uur in de Sterrenschool De Ruimte aan het Nimfenplein 1 in Homeruskwartier.

In het najaar van 2017 is het globale ontwerp gepresenteerd dat tot stand kwam met input van een klankbordgroep van bewoners. Op 3 april is op de algemene informatieavond van Almere Poort het concept inrichtingsplan gepresenteerd. Klik hier voor meer informatie over de gepresenteerde panelen. Hierin is het ontwerp technisch uitgewerkt dat nodig is om het fietspad te kunnen aanleggen. Inmiddels zijn de laatste technische onderdelen gereed en vastgelegd in het definitieve inrichtingsplan.

Tijdens de inloopavond wordt het definitieve ontwerp van het nieuwe vrijliggende fietspad toegelicht. Deskundigen zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. De verwachting is dat eind 2018 / begin 2019 gestart wordt met de aanleg van het fietspad.